Vastaanottopaikat

Aloita valitsemalla maakunta:

Löytyneet vastaanottopaikat

Vastaanottopisteitä voit tarkastella valitsemalla ensin maakunnan ja sitten paikkakunnan. Kartan saat suuremmaksi klikkaamalla plus-merkkiä. Karttaa voit liikutella pitämällä hiiren vasemmanpuoleista painiketta alhaalla.

Auton asianmukaisen kierrättämisen voi hoitaa myös netin kautta pankin verkkopalvelutunnusten avulla. Tehtyäsi romutuspoistoilmoituksen Internetissä, autosi noudetaan kierrätykseen ja romutustodistus lähetetään postitse.

Auton kierrätys netitse alla olevista linkeistä:

Kuusakoski Oy
Stena Recycling

Kuluttaja pääsee romuajoneuvostaan lopullisesti eroon myös käymällä auton asiakirjojen kanssa lähimmällä A-Katsastus Oy:n tai K1 Katsastajat Oy:n katsastusasemalla täyttämässä romutuspoistoon tarvittavat paperit, valtakirjamalli. Sen jälkeen autonromu noudetaan viralliseen kierrätysjärjestelmään. Kun auto on saapunut viralliseen esikäsittelypisteeseen, lähetetään omistajalle vakuudeksi toimenpiteestä romutustodistus. Tällöin myös kuluttajan vastuu ajoneuvosta päättyy. HUOM! Katsastusasemat eivät vastaanota autoja, vaan kierrätettävät autot noudetaan sopimuksen mukaan.

www.a-katsastus.fi
www.k1katsastajat.fi